L’esplai ja ha començat!

Ja hem tornat família! Ens plau anunciar-vos que el curs d’esplai ja ha començat i dissabte bé que ho vam demostrar. Us expliquem una miqueta com va anar:

Eren tot just les 4 i obríem les portes de l’esplai, als nostres cossos s’hi ensumava emoció, il·lusió, enyorança… Tornàvem a veure’ns tots i totes! Quins nervis!

Primer dia d'esplai

Primer dia d'esplai

Després d’una llarga estona d’abraçades i salutacions a tothom, era l’hora de conèixer als nouvinguts d’enguany, així que vam fer una gran rotllana i jugar a alguns jocs de coneixença per trencar les primeres vergonyes.

Primer dia d'esplai

Primer dia d'esplai

Després va ser l’hora de començar l’activitat d’esplai. Però és clar, com ho anàvem a fer si no sabíem quins monitors i quin grups hi havien enguany? Doncs era el dia per descobrir-ho.

Ens vam separar en grups i aquests havien de fer una sèrie de proves. Al ferles correctament, anaven aconseguint pistes amb característiques de cada monitor.

Primer dia d'esplai

Primer dia d'esplai

Primer dia d'esplai

Primer dia d'esplai

Primer dia d'esplai

Un cop totes les pistes havien estat guanyades, ens vam reunit tots plegats i vam decidir quin era cada monitor. Finalment ho vam aconseguir! Ja sabem quins monitors hi ha i a quin grup van!

Primer dia d'esplai

Primer dia d'esplai

Després ens vam reunir cada grup per separat per acabar de conèixer-nos una mica i el següent pas va ser fer la reunió de mares i pares. Quin dia més complet!

Ara que el curs ja ha començat, i amb molta força, us recordem que dissabte vinent ens tornem a veure! Però és la Festa Major de Les Corts i hi participarem jugant al 2n Torneig del Foulard d’Or, juntament amb altres entitats educatives com l’AE Pi de les Corts, l’Esplai Olivera Rodona i l’AE Estrella de mar.

Així que us esperem a tots i totes dissabte 8 les 15:30h a la Plaça Sol de Baix o abans a les 14h per dinar amb tots nosaltres la macarronada que us hem preparat! També a Sol de Baix.

 

Doncs això és tot de moment! Us anirem recordant aquests detalls via Facebook i mail. Una abraçada família!

Deixa un comentari